Pomozi ukrajinskim izbjeglicama

Doniraj* sada za pomoć Ukrajincima koji su prisiljeni napustiti zemlju. Narod Ukrajine treba tvoju pomoć sada! Nemamo vremena za gubljenje.

Norveško vijeće za izbjeglice (Norwegian Refugee Council – NRC) nezavisna je humanitarna organizacija registrirana u Norveškoj koja je aktivna u Ukrajini od 2014. NRC sada raspoređuje dva tima za hitne slučajeve u Poljskoj i Moldaviji, dvije susjedne zemlje Ukrajine, kako bi pružio hitnu humanitarnu pomoć izbjeglicama koje prelaze granice.

Sve donacije će u potpunosti ići Norveškom vijeću za izbjeglice (NRC). Budući da je NRC registriran u Norveškoj, donacije se vrše u norveškim krunama (NOK) i podrazumijevaju slanje novca preko granice s pripadajućim naknadama*.

Slanje novca preko granice uz Settle je super jednostavno. Slijedi ove korake za postavljanje računa u nekoliko sekundi:

Settle je prema zakonu obvezan da te identificira prije omogućavanja prekograničnog plaćanja. Potrebne su ti samo dvije minute za potvrdu identiteta unutar Settle aplikacije.

  • Dodirni ikonu profila, zatim opciju “Potvrdi identitet” i slijedi upute.
  • Osim selfija, trebat će ti važeći osobni dokument (putovnica ili osobna iskaznica).

Pregledat ćemo tvoje podatke u roku od 1 radnog dana i obavijestiti te o potvrdi identiteta unutar aplikacije (ne zaboravi uključiti obavijesti za Settle).

Za izvršavanje plaćanja ne moraš nadopunjavati svoj Settle račun. Poveži aplikaciju sa svojim karticama izdanim u EU, postavi jednu karticu kao zadani izvor financiranja i koristi je za plaćanja putem Settlea.

  • Unesi podatke svoje kartice u naš sigurni obrazac.
  • Radi dodatne sigurnosti moraš potvrditi svoju karticu metodom koju je odabrala tvoja banka (3DS ili drugi).

Sada možeš platiti bilo kojoj dobrotvornoj organizaciji ili trgovcu koji prihvaća Settle u Europskoj uniji ili Norveškoj. Za doniranje Norveškom vijeću za izbjeglice (NRC), odaberi opciju “Doniraj”.

Također, možeš odmah slati i primati novac s bilo kojeg mobilnog broja registriranog u bilo kojoj zemlji Europske unije.

* Ako pošalješ valutu koja nije dostupna na odabranoj kartici ili računu, Settle će izvršiti razmjenu po konkurentnom tečaju koji će biti jasno prikazan. Settle nema skrivenih naknada.

Start using Settle today

It takes less than 2 minutes to get on board.

Settle Scan QR to download

Download on App Store Download on Play Store