Помогни на украинците в нужда

Дари в подкрепа на украинците, принудени да напуснат страната си. Те имат нужда от помощ. Няма време за губене! 

Норвежкият съвет за бежанците (Norwegian Refugee Council – NRC) е независима хуманитарна организация, регистрирана в Норвегия и активна в Украйна от 2014 година насам. NRC изпрати 2 екипа за спешно реагиране в Полша и Молдова, две от съседните на Украйна страни, за да предостави незабавна хуманитарна помощ на бежанците, влизащи на територията на тези държави.

Всички дарения ще бъдат предоставени изцяло на Норвежкият съвет за бежанците (NRC).

Т.като (NRC) е организация, регистрирана в Норвегия, даренията ще бъдат направени в Норвежки крони (NOK) със статут на международен превод и асоциираните с това такси*. 

Със Settle можеш да направиш международен превод изключително лесно. 

Ето стъпките:

Европейското законодателство изисква от Settle да те идентифицира преди да можеш да извършваш международни преводи. Отнема само 1-2 минути и не е необходимо да напускаш Settle приложението.

  • Кликни на ‘Профил’, избери опцията “Потвърди самоличността си” и следвай инструкциите. 
  • Освен да си направиш селфи, е необходимо да предоставиш валиден документ за самоличност (лична карта или задграничен паспорт).
  • Ние ще проверим информацията и ще те информираме в рамките на 1 работен ден. 
  • Статуса на верификацията ще ти бъде съобщен в Settle приложението, така че е необходимо да активираш нотификации на устройството си. 

Не е необходимо предварително да захранваш Settle сметката си (top-up). Можеш да добавиш, една (или няколко) от наличните си кредитни или дебитни карти и да я посочиш като платежен метод по подразбиране (необходимо е само картата да бъде издадена в Европа). Така можеш да правиш плащания чрез Settle директно от картата, бързо и напълно сигурно. 

  • Въведи данните на картата си в нашата защитена форма. 
  • За допълнителна сигурност е необходимо да валидираш картата, използвайки метода, зададен от банката, издател на картата (3DS или друг).

Вече можеш да изпращаш пари на всяка благотворителна организация или бизнес в мрежата на Settle в Европейския съюз и Норвегия. 

За да дариш на Норвежкият съвет за бежанците (NRC) кликни на бутона “Дари” по-горе.

Можеш също да изпращаш и получваша пари мигновено от всеки мобилен номер, регистриран в която и да е страна от Европейския Съюз.

*Ако изпращаш валута, с която не разполагаш в избраната карта или Settle сметка, Settle ще извърши превалутиране на изгоден курс, който ще бъде ясно визуализиран. Settle не крие никакви такси или комисионни.

Start using Settle today

It takes less than 2 minutes to get on board.

Settle Scan QR to download

Download on App Store Download on Play Store