Ψηφιακό χρήμα προσβάσιμο σε όλους.

Παρέχουμε εξαιρετικές χρηματοοικονομικές λύσεις για καταναλωτές και επιχειρήσεις.
Αλλάζουμε τον κόσμο με κάθε συναλλαγή.

“Έχουμε βιώσει τα αποτελέσματα του ψηφιακού χρήματος στην τοπική μας κοινωνία από νωρίς, καθώς χτίσαμε με επιτυχία τις χρηματοοικονομικές μας υπηρεσίες στη Νορβηγία. Έχουμε βιώσει τη χαρά που δίνει η δυνατότητα στους ανθρώπους να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους άμεσα, εξ’ αποστάσεως, σε επείγουσες καταστάσεις και γενικά στην καθημερινότητα τους με ευκολία. Έχουμε δει επιχειρήσεις να δημιουργούνται, να αναπτύσσονται και να ευδοκιμούν ως αποτέλεσμα των νέων ευκαιριών που έχουν οι οποίες δεν ήταν δυνατές προηγουμένως με μετρητά ή κάρτες. Έχουμε δει πιο ισότιμη πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, καθώς τα κινητά τηλέφωνα αντικαθιστούν τις μεγάλες ουρές σε τράπεζες όπου πολλοί δεν είναι καν ευπρόσδεκτοι.

Είναι κοινωνική μας υποχρέωση και ηθικό κάλεσμα να μοιραζόμαστε αυτήν την εμπειρία, αυτές τις δυνατότητες, με τον κόσμο και να αναλώνουμε όλους τους πόρους μας ψηφιοποιώντας τα χρήματα, καθιστώντας τα καθολικά διαθέσιμα. Δημιουργούμε πολύτιμες συνδέσεις μεταξύ ανθρώπων και επιχειρήσεων. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει το Settle.”

Daniel R. Döderlein, CEO και ιδρυτής του Settle Group.

Η διαδρομή μας

Πρωτοποριακή χρηματοοικονομική τεχνολογία από το 2010.

Αναπτύχθηκε στη Νορβηγία με αγάπη. Ξεκίνησε ως ιδέα το 2006.
Σήμερα είμαστε το Ευρωπαϊκό δίκτυο πληρωμών μέσω κινητών συσκευών.
Αυτή είναι η διαδρομή μας:

Διοίκηση

Ποικιλομορφία. Εμπειρία. Αποφασιστικότητα.
Γνωρίστε το διοικητικό συμβούλιο και τη διοίκησή μας.

Susanne Brønnum

Chairwoman


Bio

Barbara Taudorf

Board member


Bio

Maria Akkuratnova

COO & Board Member


Bio

Thomas Brager-Carlsen

Board member


Bio

Edwin Poot

Board Member


Bio

Daniel R. Döderlein

CEO & Founder


Bio

Dimiter Gurdjilov

CCO


Bio

Leif-Arne Storset

CISO


Bio

JCC Payment Systems

Η JCC αναγνωρίζεται ως ο πλέον αξιόπιστος πάροχος ενός πλήρους φάσματος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και υπηρεσιών πληρωμών στην Κύπρο. Για τρεις δεκαετίες υποστηρίζει το τραπεζικό σύστημα και τις επιχειρήσεις συνδυάζοντας την τεχνολογική υπεροχή και την ασφάλεια στις συναλλαγές με την ποιοτική εξυπηρέτηση και την παροχή καινοτόμων ψηφιακών προϊόντων. Η JCC παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων που καλύπτει ανάγκες όπως την πρόληψη απάτης, την προσωποποίηση καρτών, την παρακολούθηση δικτύων ATMs, καθώς και υπηρεσίες hosting και συνέχισης εργασιών. Οι υπηρεσίες που προσφέρει δεν επικεντρώνονται μόνο στις πληρωμές αλλά σε όλο το φάσμα της ψηφιακής μεταρρύθμισης και συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων υπηρεσίες εμπιστοσύνης και ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Start using Settle today

Χρειάζονται λιγότερο από 2 λεπτά για να επιβιβαστείτε.

Settle Scan QR to download

Κατεβάστε σε App Store Κατεβάστε σε Play Store